TIlbake

Reiser til Tyrkias sørkyst

Destination image

Reiser til Tyrkias sørkyst

Den tyrkiske sørkysten har i mange år vært Tyrkias mest populære reisemål og kalles også av enkelte for den ”Tyrkiske rivieraen”, eller den ”Tyrkiske solkysten”. Her opplever du alt som hører en herlig charterferie til. Nyt vakre strender, god mat, billig shopping og ikke minst en svært gjestfri lokalbefolkning.

Den tyrkiske sørkysten har store viker med barnevennlige sandstrender og mange vannsportaktiviteter, men også andre mindre og koselige strender. I bakgrunnen ligger de imponerende Taurusfjellene som beskytter kysten mot innlandsvindene. Tyrkias spennende historie har etterlatt mange severdigheter og flere av disse ligger nettopp på sørkysten.

Sørkystens feriesteder har noe for alle og enhver.

Kysten har et variert utvalg av feriesteder, og uansett hva du er ute etter vil du finne dette når du reiser til Tyrkias sørkyst.

Antalya er hovedstaden i denne provinsen og perfekt for alle som vil kombinere avslappet solferie med storbyferie. Her kan du blant annet tusle rundt i den tradisjonelle gamle bydelen og besøke koselige basarer.

Sør for denne sjarmerende byen ligger det naturlig vakre feriestedet Kemer, Tyrkias svar på Saint Tropez, med luksuriøs småbåthavn og et nattliv som lokker turister fra hele verden.

På den vestre delen av en halvøy langs kysten ligger rolige og koselige Side, omgitt av strender. Hvis du fortsetter lenger vest kommer du til Tyrkias perle, Alanya. Her finner du alt du måtte ønske på en solferie. Med sitt brede utvalg av severdigheter, ferieopplevelser, nattliv og restauranter er det ikke rart at så mange nordmenn velger å reise hit.

Langs kysten mellom Side og Antalya ligger eksklusive og elegante Belek. Her finner du blant annet områdets beste og mest luksuriøse hotell. Hvis du mener at golf er avkobling har du kommet til riktig sted. Områdets golfbaner regnes som de beste i landet.

Reis til Tyrkias sørkyst med Sunweb

Sunweb har mange billige reiser til Tyrkia sørkyst, enten du er ute etter hotell med høy standard eller prioriterer beliggenhet og pris når du velger ferieopphold. Vi har også et godt utvalg av All Inclusive-hotell og billige siste minutt-reiser til Tyrkias sørkyst. Vi har reiser for voksne, ungdommer, grupper, par og barnefamilier. Uansett hvilke ønsker du måtte ha for ferien, vil vi garantert finne et godt og rimelig tilbud til deg på Tyrkias sørkyst.

Når du reiser med Sunweb inngår alltid fly, hotell og skandinavisk guideservice. Guidene våre besøker hotellet ditt eller ett i nærheten flere ganger i løpet av ferien din. Vi kan også tilby flere utflukter med skandinaviske guider. Om høsten/vinteren har vi ingen guider på destinasjonen.

På denne destinasjonen er det mulig å bestille busstransport tur/retur.

Les mere Vis mindre

Vær & klima

Til toppen