TIlbake

Reiser til Tenerife

Destination image

Reiser til Tenerife

Tenerife har behagelig klima året rundt, noe som er en av grunnene til at denne og andre kanariske øyer på Gran Canaria har vært en favorittdestinasjon for skandinavere siden 60-tallet. Om vinteren minner været mye om den norske sommeren.

Under innflygningen til Tenerife kan man se den snødekkede toppen av Spanias høyeste fjell, Pico del Teide. I tillegg til å være Spanias høyeste fjell, er dette også Tenerifes mest populære besøkelsessted. Den vakre 3700 meter høye vulkanen tårner over en imponerende naturpark som dekker en stor del av den sentrale delen av øya.

Tenerife har et bredt utvalg av severdigheter, blant annet det populære eventyrbadet, Siam Park, og den flotte dyreparken, Loro Parque, med fascinerende papegøyer, hvite tigre og lekne pingviner i arktisk miljø. 

Reisene til Tenerife kan by på herlige strender, og det spesielle med disse er at de består av fin svart lavasand. Ved de større turiststedene på den sørlige delen av Tenerife, finner man tilrettelagte sandstrender med gyllen sand fra Sahara, Her kan du nyte solen i behagelige solsenger og flere av strendene har et stort utvalg av vannaktiviteter.

Herlige feriopplevelser på øya

På Tenerifes sørvestkyst ligger de flotte feriestedene, Playa de las Americas og Los Cristianos. Her kan du nyte dagen på stranden eller i de pittoreske gatene der små lokalbutikker og restauranter ligger side om side med mer kjente internasjonale kjeder. Det går daglig cruisebåter fra havnen i Los Cristianos som byr på solfylte dagsturer til havs, eller så kan du besøke øya La Gomera som ligger ca. 40 minutters båttur fra Tenerife.

På motsatt side av øya ligger Tenerifes største by, Santa Cruz, som på mange måter er et viktig knutepunkt for Kanariøyene. Tenerife er en skattefri sone, noe som betyr at du kan gjøre gode kupp ved kjøp av elektronikk, parfyme, sprit og sigaretter.

Festivaler på Tenerife

Hvert år arrangeres spetakulære musikkfestivaler på Tenerife i regi av Farra World Events. De organiserer ikke bare festivaler på Kanariøyene, men over hele verden. Internasjonale, kjente kunstnere og vakre lysoppsettinger sørger for et fantastisk skue hver gang.

Reis med til Tenerife med Sunweb

Sunweb kan tilby et godt og variert utvalg av billige hotell på Tenerife. Sunweb har massevis av billige reiser til Tenerife, enten du er ute etter hotell av høy standard eller mener beliggenhet og pris er viktigst når du velger feriedestinasjon. Vi har også et godt utvalg av All Inclusive-hotell og billige siste minutt-reiser til Tenerife. På våre reiser til Tenerife inngår fly, hotell og skandinavisk guideservice under hele sesongen. Ved destinasjonene på Sør-Tenerife kan du møte guiden på hotellet, eller et eller annet sted i nærheten flere ganger i uken.
På denne destinasjonen er det mulig å bestille busstransport tur/retur.

Les mere Vis mindre

Vær & klima

Til toppen