TIlbake

Reiser til Mallorca

Destination image

Mallorca var et av de første populære reisemålene i Spania og ligger i Middelhavet, utenfor kysten av Costa Doradas. Øya lokket til seg mange nordmenn med sangria, flamenco og datidens grisefester. Mallorca har likevel så mye mer å by på: fantastisk historie, nydelig landskap, behagelig klima og spennende severdigheter.

Mallorca har blitt påvirket av ulike kulturer opp gjennom historien, og man kan derfor se rester av svunne tider rundt omkring på øya. Besøk den vakre katedralen ”La Seo” som ble bygget over ruinene av en arabisk moské i hovedstaden Palma de Mallorca. Eller stikk innom klosteret Luc, hvor en arabisk gjeter og en cisterciensermunk fant en statue av den hellige Madonna og plasserte henne i kapellet ”La Morenta”. Statuen står fortsatt i kapellet. Mallorca har mange steder med lang historie som har bidratt til å gjøre øya til det imponerende reisemålet det er i dag.

Langs Mallorcas kystlinje møtes du av strender så langt øyet kan se. Strendene er omgitt av et fantastisk landskap. Uansett hvilke forventinger eller behov du har, vil de innfris på Mallorca. Øya har ca. 150 ulike strender, så her er det mye å utforske.

Mallorcas turiststeder kan tilby noe for enhver smak

Et av de mest populære feriestedene er Alcudia, mye takket være at byen har en stor barnevennlig strand og en koselig strandpromenade med restauranter og uteliv preget av mange barer og nattklubber.

Hvis du er ute etter nattklubbscener i verdensklasse, er det Magaluf du skal reise til. Hit kommer kjente DJer og musikere for å opptre i høysesongen. På den store stranden som strekker seg langs byen kystlinje, er det nok av vannsportaktiviteter og andre morsomme aktiviteter.

Hvis du vil slappe av i ferien i et rolig miljø, kan vi anbefale  Cala d’Or, Calas de Mallorca og Porto Cristo hvor du kan kose deg på stranden i vakre omgivelser.

Reis til Mallorca med Sunweb

Sunweb har mange billige reiser til Mallorca, enten du er ute etter hotell med høy standard eller prioriterer beliggenhet og pris når du velger ferieopphold. Vi har også et godt utvalg av All Inclusive-hotell og billige siste minutt-reiser til Mallorca. På reiser til Mallorca med Sunweb inngår alltid fly, hotell og skandinavisk guideservice i ferien. Guidene våre besøker ditt hotell eller ett i nærheten flere ganger i løpet av ferien.
På denne destinasjonen er det mulig å bestille busstransport tur/retur.

OBS! Hvis du er under 18 år, vil hotellet ha en skriftlig bekreftelse fra en formynder om at vedkommende samtykker til reisen og påtar seg alt ansvar. Bekreftelsen leveres til personalet ved innsjekking.

Turistskatt

Det er obligatorisk å betale turistskatt. Prisen varierer avhengig av type innkvartering (mellom 1,10 € og 4,40) og utgår fra per person/natt for personer under 16 år. Skatten betales på stedet ved innsjekking. Fra 9. natt får du 50% rabatt.  I april får du også 50% rabatt.

Les mere Vis mindre

Vær & klima

Til toppen