TIlbake

Reiser til Gran Canaria

Destination image

Reser til Gran Canaria

På den spanske vulkanøya Gran Canaria finner du alt du måtte ønske - vakre strender, storslått natur og historiske steder. Det er en grunn til at Kanariøyene kalles for de lykkelige øyene. Nordmenn elsker Kanariøyene og Gran Canaria er den klare favoritten. Det er ikke så rart! På den lille øya er det vår året rundt og du ønskes velkommen av overveldende spansk gjestfrihet. Her kan du velge om du vil slappe av, eller ha en aktiv ferie med fotturer og golf.

Det tradisjonelle kanariske kjøkkenet er en blanding av det spanske, portugisiske og mauriske kjøkkenet, med ingredienser som føres sammen på en spennende måte. Du kan for eksempel velge tapas som mellommåltid eller lunsj, en rett som består av en rekke småretter - alt fra små krydderpølser, toast med tomat og basilikum, hvitløksstekte reker, lufttørket skinke eller marinert kylling. Kombinasjonen velger du selv og alt smaker fantastisk.

Du kan selvfølgelig også finne flere nordeuropeiske alternativer på menyen - ofte skrevet på svensk. Vin er spanjolenes nasjonaldrikk og du finner utmerkede viner til gode priser på Gran Canaria, og vinene er stort sett produsert på fastlandet.

Shopping og opplevelser på Gran Canaria

Reiser til Gran Canaria kan by på mange ferieopplevelser. Særlig Playa del Ingles, Bahia Feliz og Puerto de Mogán er familievennlige feriesteder hvor hele familien vil stortrives. En av øyas største attraksjoner er den 4 km store ørkenen som brer seg utover ved stranden i Maspalomas. Det sies at sanden har kommet hit fra Sahara med vinden og du kan betrakte dette naturfenomenet fra kamelryggen.

Gran Canaria er klassifisert som frihandelsområde – her har du muligheten til å kjøpe mange av de mest kjente varemerkene til rimelig pris. Parfyme, tobakk og alkohol er billig å få kjøpt på øya. Kamera og tilbehør er ofte mye billigere enn hjemme, og kvaliteten er vanligvis like god. Det kan være en god idé å sjekke priser i Sverige før avreise hvis du er ute etter noe spesielt. Vær oppmerksom på falske varer og handle i autoriserte butikker.

Reis til Gran Canaria med Sunweb       

Sunweb har mange billige reiser til Gran Canaria, enten du er ute etter hotell med høy standard eller prioriterer beliggenhet og pris når du velger ferieopphold. Vi har også et godt utvalg av All Inclusive-hotell og billige siste minutt-reiser til Gran Canaria. Når du reiser med Sunweb inngår alltid fly og hotell.
På denne destinasjonen er det mulig å bestille busstransport tur/retur.

Les mere Vis mindre

Flyinformasjon

Flygbolag och restider

Sunweb flyger från

Köpenhamn

 till Las Palmas på tisdagar torsdagar och lördagar under sommaren och måndag till söndag med Norwegian under vintern.

Sunweb flyger från

Stockholm

 till Las Palmas på alla dagar utom tisdagar under sommaren och måndag till söndag med Norwegian under vintern.

Sunweb flyger från

Göteborg

 till Las Palmas på onsdagar och lördagarmed Norwegian under vintern.

Flyg och biljetter

Flygresan tar ca 5 timmar. Flygtider kan ändras och vi anger därför preliminära flygtider, när flygtider sätts, finns de också på vår hemsida, gör de inte det har inte vi fått dem än. Du kan lägga till bagage i bokningssteg 1 och priset för detta varierar mellan olika flygbolag.

Vi rekommenderar att du är på flygplatsen 2 timmar innan avgång, incheckningen stänger 45 minuter före avgång.

Resedokument ska skrivas ut och tas med på resan. På biljetten anges avgångs och ankomsttider i lokaltider, hotellreservation, måltider, transfer mellan flygplatsen och hotellet och bagage. Du får ditt boarding-pass och stolsnummer på flygplatsen. Var extra uppmärksam på avresetiderna vid sena avgångar – kom ihåg att datumet ändras vid midnatt.

Ankomst och transfer

Transfer ingår alltid i våra priser när du bokar en paketresa med flyg och hotell hos Sunweb. Transfern genomförs med antingen vanlig buss, minibuss eller taxi och körs av lokalt anställda.

Transfertider:
  • Bahia Feliz: ca 20 minuter
  • Maspalomas: ca 45 minuter
  • Playa del Inglés: ca 45 minuter
  • Playa Meloneras: ca 40 minuter
  • Puerto Rico: ca 60 minuter

* Från och med november kan du åka till ditt boende med skyttelbuss. Vi gör vårt bästa för att hålla väntetiden under 45 minuter.

Observera att angivna tidtabeller för transfer är exklusive eventuella stopp för måltider, toalettbesök och gäster som ska av på hotell längs vägen.

Vær & klima

Populære destinasjoner

Mest populære byer

Til toppen