TIlbake

Reiser til Costa del Sol

Destination image

Costa del Sol, eller ”Solkysten”, ligger i Sør-Spania og består av provinsene Malaga og Granada. Costa Brava, Costa Dorada og Costa del Sol utgjør tilsammen en stor del av Spanias østkyst. Klimaet, de vakre strendene, flamenco, sangria og middelhavskulturen er noe av det som lokker et stort antall turister til Costa del Sol hvert år. Sør-Spania har lenge vært et reisemål som virker forlokkende på oss nordmenn.

Costa del Sol kan i tillegg by på fantastiske golfbaner, småbåthavner og herlige utflukter til det magiske innlandet med de berømte byene Mijas, Ronda og Maro. Denne delen av Spania er kjent for å fange mye sardiner som du kan spise på de typiske "chiringuitos"-restaurantene. Med en karaffel "Tinto de Verano" til middagen kan det ikke bli stort bedre. De spanske smårettene, eller "Tapas", er også noe man bør unne seg under oppholdet på Costa del Sol.

Costa del Sols allsidige feriesteder langs kysten

Sør-Spania har lenge vært et reisemål som virker forlokkende på oss nordmenn, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Her finner du koselige feriesteder som passer perfekt til badeferier. Benalmádena er et godt eksempel på en slik destinasjon. Her ligger roen som et teppe over byen og skaper en herlig ferieatmosfære, samtidig som det ikke skorter på spennende aktiviteter og solfylte strender.

Planlegger du en morsom dag for barna, har både Fuengirola og Torremolinos eventyrbad og dyreparker som hele familien garantert vil sette pris på.

Hvis du er ute etter feststemte kvelder på bar og dans på nattklubber, har Torremolinos og Marbella det beste utelivet. Marbella er også kjent for å være "de rikes lekebinge" og velstående mennesker fra hele verden kommer hit for å vise frem sine dyre biler og båter. Byen er likevel ikke ensbetydende med luksus og overflod. Her finner du også en svært sjarmerende gammel bydel.

Reis til Costa del Sol med Sunweb

Sunweb kan tilby et spennende utvalg av billige reiser til Costa del Sol. Vi har feriedestinasjonen og innkvarteringen for deg, enten du reiser med familie, venner eller partneren. Vi har et stort utvalg av fine og billige All Inclusive-hotell og hyggelige leiligheter. Når du reiser med Sunweb inngår alltid fly, hotell og vi kan tilby skandinavisk guideservice under hele sesongen. Guidene våre besøker hotellet ditt eller ett i nærheten flere ganger i løpet av ferien.
På denne destinasjonen er det mulig å bestille busstransport tur/retur.

Les mere Vis mindre

Flyinformasjon

Flyselskap og reisetider

Sunweb flyr fra København til Malaga mandager, torsdager og lørdager om sommeren og fra mandag til søndag med Norwegian om vinteren.

Sunweb flyr fra Stockholm til Malaga fra mandag til søndag sommer og vinter med Norwegian.

Fly og billetter

Flyreisen tar ca. 3 timer og 30 minutter. Flytidene kan endres og vi oppgir derfor foreløpige flytider. Når flytidene fastsettes, er de også å finne på hjemmesiden vår. Er de ikke det, har vi ikke mottatt dem ennå. Du kan legge til bagasje i bestillingstrinn 1 og prisen for dette varierer mellom ulike flyselskap.

Vi anbefaler at du ankommer flyplassen 2 timer før avgang. Innsjekkingen stenger 45 minutter før avgang.

Reisedokumenter skal printes ut og tas med på reisen. På billetten oppgis avgangs- og ankomsttider i lokaltid, hotellreservasjon, måltider, transfer mellom flyplass og hotell og bagasje. Du får boarding-kortet og setenummer på flyplassen. Vær ekstra oppmerksom på avgangstider ved sene avganger – husk at dato endres ved midnatt.

Ankomst og transfer

Nå du ankommer destinasjonen og har gått gjennom toll og bagasjeutlevering, møtes du av våre guider eller en representant fra Sunweb. Her mottar du vårt velkomstbrev med reiseinformasjon samt utfluktsprogram, og geleides til transferbussen.

Transfer inngår alltid i prisene våre når du bestiller pakkereise med fly og hotell hos Sunweb. Transfer skjer enten med vanlig buss, minibuss eller taxi og kjøres av lokalt ansatte. I enkelte tilfeller er også en skandinavisk guide med på bussen.

Transfertider:

•Benalmádena: ca. 45 minutter

•Torremolinos: ca. 35 minutter

•Fuengirola: ca. 45 minutter

•Marbella: ca. 90 minutter

Legg merke til at oppgitt tidstabell for transfer ikke omfatter eventuelle spisestopp, toalettbesøk eller stopp for gjester som skal av langs veien.

Vær & klima

Populære destinasjoner

Mest populære byer

Andre byer

Til toppen