Sommerferie 2019!

Bestill når utvalget er stort og prisene er lave.

Salg av sommerreiser for 2019 har allerede startet!  Hvis du ønsker å bestille ditt drømmehotell til en god pris, så anbefaler vi deg å være tidlig ute.Det er nå utvalget er størst og prisene er lavest.

 Akkurat nå har vi gode rabatter på reiser i juni, juli og august! Vær rask og sikre deg familieferien i sommerens skoleferie, eller kanskje en romantisk reise for to -  vi har ferien som passer for deg! Reisemål for sommeren 2019

Drømmer du om en solrik ferie ved Middelhavet? 

Hellas

Se de vakre øyene i Hellas - og opplev den greske sjarmen. Koselige feriebyer, hvite klipper, krystallklart vann og autentiske reisemål -  her er det noe for enhver smak!

Spania

Både det spanske fastlandet, og de klassiske øyene Gran Canaria og Mallorca tilbyr solfylte strender, familievennlige feriesteder og gode tapas!

Tyrkia

Kypros

På Kypros møter du en perfekt blanding av Hellas og Tyrkia. Nyt den solrike øya med pulserende byliv i Ayia Napa, eller finn roen i vakre Protaras.

Portugal

På den portugisiske Algarvekysten finner du blant annet familievennlige opplevelser i Carvoeiro og Portugals vakreste strender i Praia da Rocha.


Sommer i solen med Sunweb

Vi har et stort utvalg av reiser for sommeren 2019. Så hvis du ønsker å tilbringe solferien i Spania, Hellas,Tyrkia,  Kypros eller Portugal - så har vi den perfekte reisen for deg!

Hos oss kan du velge mellom flotte All Inclusive- hotell rett ved stranden, eller hva med et hotell med så mange vannrutsjebaner at selv de mest aktive barna får bruk for en "power-nap". Hvis du foretrekker å nyte en avslappende ferie i eksklusive omgivelser, har vi også et bredt utvalg av luksuriøse voksenhotell hvor komfort  er i fokus. 

Vil du oppleve det autentiske og lokal gjestfrihet på reisemålet?  Da anbefaler vi en av våre sjarmerende leiligheter - hvor atmosfæren og personlig service skaper en helt unik ferie.  
Til toppen