Forsikringer

En god reise- og avbestillingsforsikring er kanskje det aller viktigste under ferien din. Det kan oppstå hendelser under ferieoppholdet, og uten forsikring kan det få ubehagelige økonomiske konsekvenser.

Forsikringsselskaper
For å sørge for å være ordentlig forsikret under reisen, og ikke betale mer enn høyst nødvendig, kan Sunweb anbefale årlig reiseforsikring gjennom forsikringsselskapet  Europeiske Reiseforsikring. Dette er det største reiseforsikringsselskapet i Norge og kan garantere en perfekt reiseforsikring.

Avbestillingsforsikring
Premien er på 6% av det samlede reisebeløpet. Forsikringen gjelder fra og med dato for utstedelse, helt frem til avreise fra Norge. Les mer om vilkårene for avbestillingsforsikringen på nettsidene til europeiske.no

Reiseforsikring
Sunweb tilbyr ikke reiseforsikring.

VIKTIG INFORMASJON
Hva bør man gjøre i forbindelse med sykdom eller ulykke?
Euro-Centre er knutepunkter i utlandet som sørger for legehjelp på stedet. Fordelen er bla. at du mottar behandling på stedet uten å måtte betale regningen kontant. Vis frem din reiseforsikringspolise og/eller betingelsene med Euro-Centrets logo på til behandlende lege. Dersom legen ikke kjenner til Euro-Centre (så skal du likevel betale kontant), bør du alltid sørge for å få en spesifisert faktura.